Sommerhuset i Provence er bygget på et bjerg - går man ca. 100 meter længere op, kommer man ud i de bjerge, som hedder "Les Maures"

Her er der en lang række af stier, hvor man kan komme op til flere udsigtspunkter. I bjergene er der også et rigt liv af dyr og planter.

 

Oppe i bjergene, ret tæt på huset er der stisystemer, hvor man kan gå ind i "Bormes de les Mimosas" kommunen, som er en af de meget berømte byer på kysten. Selve byen er dog nemmest at nå i bil og er bestemt et besøg værd. I turistsæsonen fra 1. april til 1. november serveres der flere steder i byen de meget berømte pandekager med forskelligt tilbehør.

La Londe er en lille hyggelig by med marked i hovedgaden og ved den gamle banegård hver søndag kl.8-12. Her kan man bl.a. købe de herligste grillkyllinger (rigtig kornfede landkyllinger) med provencekartofler til. Tag en kylling med hjem og nyd den på terrassen, så er der nem mad den dag! På markedet kan købes frisker krydderurter, oliven, blomster, fisk, tæpper, tøj og meget mere. I la Londe findes læge. tandlæge, frisører, bagere, slagter, fiskehandler, grønthandlere og 2-3 supermarkeder. Der er vinslotte omkring byen i alle retninger.

     

 Billeder fra Luberon          

Le Lavandou ligger mod øst, ca. 10 km fra La Londe, her er marked i nærheden af stranden hver torsdag. Det er nok omegnens største marked året rundt. der er øst for markedet bag strandpromenaden mange spændende modebutikker og antikvitetshandlere. Man finder også butikker med det lokale kunsthåndværk Stranden er også et besøg værd.                                                                              

Hyeres er den største nærmeste by mod vest. Byen har både læger, tandlæger, hospitaler. Der er marked hver lørdag på Place Clémanceau. Der er mange spændende butikker og caféer i byen.

  

Golf du Valcros ligger lige neden for bebyggelsen. Skilte viser tydelig vej. Det er en 18 hullers golfbane, som har en rigtig god café.

 

Forår i Provence: