Ved Côte d' Azur i Provence ligger vort ferie paradis i den lille landsby La Londe.

Har man en gang oplevet Sydfrankrig i forårsdragt, vil man altid længes tilbage, men hvis man en gang har oplevet Côte d'AzurProvence og La Londe  vil man altid længes tilbage uanset årstiden.

Farverne, duftene og alle de fantastiske og spændende markedspladser i Sydfrankrig, stemning af ferie og livsglæde langs Côte d' Azur, blomsterfloret i bjergene i baglandet i Provence, de små listige spisesteder i og omkring La Londe, besøg på et af de mange små vinslotte i Sydfrankrig. Det er ferie og afslapning for hele familien. Der er mulighed for at opfylde alles behov for ferie, alt fra aktiv sne ferie i bjergene i Sydfrankrig eller vild bade ferie ved Côte d' Azur til total stille og afslappende ferie i stille, smukke og rolige omgivelser tæt ved lavendelmarker ved Luberon i midten af Provence. De tætte skovbevoksede 200 meter høje øer fx. Île de Porquerolles ud for kysten ved La Londe hører til de smukkeste naturområder i Provence. Sydfrankrigs  og Côte d'Azur bedste strande i følge Jacques Berg findes i cykelafstand fra La Londe. Stranden hedder L'Estragnol. Her findes også den franske præsidents sommerresidens ved Côte 'Azur. Bjergkæder Massif des Maures bag vort hus er en geologisk besynderlighed, for den består ikke, som det ellers er normalt i Côte d' Azur, af kalksten, men af urfjeld, først og fremmest gnejs og skifer. I disse vidunderlige bjerge findes mange vilde orkideer og et væld af mimoser. I Sydfrankrig er en rig flora og favna. Mød det alt sammen i Provence. Mød det i La Londe.  

.

Vinterblomster fra Provence

Alle disse fotos er taget omkring sommerhuset i Provence. Det er muligt at leje et af dem.

Se også alle de følgende sider med masser af smukke billeder fra Provence. Opdag alle de spændende muligheder for en god og uforglemmelig ferie i Sydfrankrig, som er en unik perle. Den dejligste af dem alle er for os La Londe i Valcrosdalen.