Bademuligheder fra vort sommerhus i Provence

Der er muligheder for at bade året rundt i Provence. I foråret og sommeren kan man bade i poolen i bebyggelsen, og hele året er det muligt at bade i Middelhavet ved nogle af de meget lækre strande, der er få kilometer fra huset.

 

Pool'en er fælles med de andre huse i bebyggelsen. Bad og toilet er renoveret forår 2005, filter og pumper udskiftet sommer 2006 og efterset i vinteren 2008 og igen 2009.

Der er en lang række af meget dejlige strande langs Côte d'Azur. Alt efter om man er til strande inde i byer, som Le Lavandou eller Cavalière, eller man hellere vil finde en lille ugenert vig, så er der masser af muligheder. Nærmeste strand er Plage de Miramar ved La Londe´s lystbådehavn. Forfatteren Jacques Berg omtaler strandene i området som Frankrigs bedste, specielt L'Estagnol. En rigtig Bounty-strand er St. Clair-stranden øst for Le Lavandou. Det er "vores strand i Provence". På alle strandende er der "lokale" spisesteder og de mere "turistede".

 

Ønsker man at køre lidt længere, kan man vælge strandene ved St. Tropez, hvor det er muligt at møde det internationale Jet-set eller de mange malere, amatører og professionelle . Vær dog om aftenen omsommeren forberedt på megen køkørsel.

Ved nogle af de mindre strande kan det anbefales at tage snorkel udstyr med. Omkring klippefremspring kan man ofte se mange forskellige fisk i meget varierede størrelser. Især stranden ved Brégancon, som ud over at have noget meget lækkert sand, også har nogle klippefremspring, som er meget rig på undersøisk dyreliv. Ved Brégancon har den franske præsident har sit sommerpalads - Fort de Bregancon. Alle vi andre må også gerne benytte stranden. Der er overdækket parkeringsareal.

 

Velkommen til hjemmesiden omkring vores hus i Provence Klik her, så du kommer tilbage til forsiden